Da nærmer vi oss slutten på 2018 og vi i styret vil informere om noen saker som vi har jobbet med i det siste og som nå er ferdigbehandlet.

For det første har vi nå skrevet ny avtale med Leif Johansson for 2019 som greenkeeper. I tillegg skal Leif være sponsoransvarlig, og vil derfor arbeide hele året hos oss i 2019.  Det blir et spennende prosjekt og vi er glad for å ha Leif med oss videre på laget.

Vi har også bestemt oss for å gjøre enda et løft på utstyrsfronten og har vedtatt å kjøpe  (lease) helt ny semirough klipper. Den blir levert før sesongen starter og vil gjøre arbeidet for Greenkeeper og våre frivillige mye lettere.

Vi vil også prøve å gjøre et løft i proshopen vår, og vi har invitert Callaway til å lage et opplegg for oss med deres varer. Hvis vi får dette til, vil de også kunne tilby oss en demodag for utstyr utpå våren.

Det har vært en positiv utvikling i vår medlemsmasse i 2018, og ikke minst ser vi at stadig flere yngre spillere blir medlemmer, og 35 % av de som har vært på kurs i år har allerede tegnet medlemskap for neste år. Vi hadde 54 stk på kurs i år og det er helt fantastisk.

For å styrke den sportslige satsingen vår har vi bestemt oss for å etablere en komite for sportslig ledelse. Vi ønsker etterhvert å kunne bli mer attraktive også for dem som ønsker å trene og satse litt ekstra på golfen.

Årsmøtet blir også denne gang avholdt på Ogna Forsamlingshus. Dato blir torsdag den 14.2. kl. 19.00

Til slutt vil vi bare takke alle for et veldig kjekt år og vi i styret ønsker dere alle en fredelig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR.

Hilsen Rune Simonsen