18 November.

 • Rett over helga i neste uke så setter Erik Haaland i gang med utgravinga av første byggetrinn.  Vi har og stengt vannet i Proshopen grunnet lekkasje i vannledning.

15 November.

 • I denne uka har Leif og Håvard organisert tømming av konteinerne.  Nå holder vi på med å planlegge utgraving i lag med Erik Haaland, eksakt dato har vi ikke enda.  Brødrene Haver er og i gang med forberedelser til forskaling av ringmuren.  Kommer tilbake etter hvert i god tid når vi trenger mere dugnadsarbeid.

Harald

 09 November vi river

 • Så kjekt å se at 23 blide golfspillere møtte frem til den store rivnings dugnaden. Det tok nøyaktig 2,5 timer og få jevnet det med jorden. Helt fantastisk – for en gjeng.

  Flott og se at de som stilte var fra de yngste i klubben til de eldste. Nestformannen hadde fyrt i bålpanna fordi det så var kaldt, men alle jobbet så svetten rant så jeg så ingen som måtte varme seg….

  Roxmann leverte baguetter og kaker , Torstein kokte kaffe og gløgg så det ble tid til mat og litt sosialt underveis.

  Styret takker alle som kom …. Fortsettelse følger når oppbyggingen skal i gang
  PS har du husket å melde deg på dugnad vider
  e.

07 Oktober inviterte til  dugnad

 • For å få til dugnaden utover vinteren så er vi avhengig at dere medlemmer er med og bidrar med det som dere kan. Vi var overveldet av medlemmenes villighet til å bidra.

21 August graving

 • Vi gang med å legge strømkabler, vann og kloakk pluss fiber inn til nytt klubbhuset.  Erik Håland står for gravingen
 • Elektrofag Jæren har stått for tilrettelegging av lys langs korthullsbanen