Julehilsen fra Styret,

Sesongen er så godt som over, riktignok er det noen ihuga golfspillere som kommer til å trosse årstiden og fortsette spillet helt til sesongen starter igjen.

Klubben kan se tilbake på et begivenhetsrikt golfår! Året startet med bygging av nytt klubbhus. Deretter kom Covid-19 og mange uker med nedstengt land.

Etter hvert fikk golfanlegg åpne for spill med restriksjoner, men dette har ikke begrenset golfspillerne vi registrere en økning på 50% i bestilte runder i Golfbox. Gledelig!

Vi i styret var spent på om klubbens økonomi ville tåle avbruddet og restriksjonene. Men takket være at banene fikk åpne, offentlige tilskudd ble framskyndet og klubbens medlemmer som jobbet dugnad i små grupper samt gode bidrag fra sponsorene har vi greid det utrolige å få bygge trinn 1 av klubbhuset på plass. I disse dager jobbes det hardt for å ferdigstille trinn 2.

Vi har også hatt 2-3 personer ansatt i sesongen for vedlikehold og klipping av banene. Neste sesong håper vi å få på plass er godt opplegg for banedrift slik at banen vår skal bli enda mer attraktiv.

Klubben vår er i hovedsak drevet på dugnad, og det er mange som legger ned mange timer for klubben. Takk til alle dere.

Vi håper å se alle tilbake neste år, men dersom du ikke finner tid til golf må du huske å melde ifra innen 31.12 til klubben.