“Enhver klodrian kan beundre Hardanger, men kom til Jæderen, her har vi natur for viderekomne.”
Alexander L. Kielland

Midt i skillet av det varierte kulturlandskapet på Jæren,  der de landstrakte slettene møter fjellene i sør, ligger Ogna Golfklubb.  Banen er flott plassert med god livd fra vinden og et landskap som lager en kjempeflott ramme rundt banen.

Ogna Golfklubb ble stiftet 20.02.2002 og tatt opp som medlem i NGF i mai som klubb nr.189Banen ble åpnet 21.06.2003. Banen er anlagt i et område mellom Ogna Camping i nord og Ogna sentrum i sør, langs riksveg 44.

Arealet som i dag er innregulert til golf formål er stort nok til å gi plass til en lun og spennende 9 hulls bane av ypperste kvalitet.  Jordsmonnet er sandholdig jord som gir god drenering og derfor er godt egnet til golfbane.

Golfbanen vil være av parkbane karakter. Vi har bygget en spillevennlig og høykvalitativ bane med store og førsteklasses greener etter etablert standard. Etter som banen er relativ flat, vil terrenget og topografien rundt bli brukt for å få de variasjoner som skal til for at alle skal finne banen interessant, spennende og utfordrende.

Helgåleiren aktivitetssenter ligger i umiddelbar nærhet og setter oss derfor i stand til å kunne tilby spennende aktivitetspakker for bedrifter og selskaper. Dette kan selvsagt kombineres med matservering.